Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élet - ritmus

Jelenleg nem a megszokott mederben zajlanak a dolgok. Az élet több területén is egyszerre jelennek meg olyan változások, amihez alkalmazkodni kell. Ez nem mindenkinek könnyű feladat, sőt, néhány ember számára lehet kifejezetten kellemetlen, ha nem találja a helyét vagy tanácstalan. Az életünk olyan, mint egy zenemű, van ritmusa, üteme, dallamvonala és így tovább. 

A mostani helyzetben fontos lehet, hogy készítsünk egy a helyzethez elsőre jól illeszkedő napirendet. Tervezzünk meg egy átlagos napot, írjuk le a legfontosabb feladatokat. Először lehet, hogy nem veszünk számításba minden fontos dolgot, ezért újra érdemes elkészíteni egy másikat és így tovább. Néhány nap alatt sokat fogunk tanulni. 

Még az is lehet, hogy ez az új helyzet segít átalakítani olyan régi szokásokat, amelyeket eddig nem mertünk vagy nem voltunk képesek megváltoztatni. 

 

A természetben minden pontos időrendben zajlik. Mivel mi is a természet részei vagyunk, ez ránk is érvényes. Sok időt töltünk mesterséges környezetben, ahol könnyebben felborul a rend. Érdemes tehát visszamenni a természetbe és "tanulni" tőle, hogy megőrizzük egészségünket:

thumbnail.png

 
 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 8310
30 nap: 143
24 óra: 8