Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


otthon on-line tanulás

Valószínűleg mindenki használta már a digitális eszközeit tanulásra és esetleg on-line felületen is oldott meg feladatokat. De a tanulás folyamata ennek ellenére ugyanúgy zajlik le, nem a gépekben történik a változás, hanem bizony a fejekben. A digitális eszközök a jelen helyzetben segítenek áthidalni a tanár (iskola) és tanuló közötti távolságot, ezért jó hogy léteznek. 

Most találjuk meg azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével a tanulás folytatódhat. Különböző módokon jut el a tananyag a diákokhoz és valószínűleg eléggé változatos formákban, formátumokban. Ebből mindenki tanulni fog és kreatívabbá is válhat. 

Azonban az nagyon fontos, hogy a kereteket ebben a helyzetben is tartsuk. Minden fontos pontot, tevékenységet, feladatot, határidőt érdemes leírni. Erre jó lehet egy táblázat vagy füzet is. A digitális eszközökön pedig egy mappába vagy mappa rendszerbe tudjuk menteni a munkáinkat. Egyszer véget fog érni ez az átmeneti helyzet és akkor be kell illeszteni az analóg világunkba az információt, tehát akkor is jól fog jönni egy átlátható struktúra. Ha van rá lehetőségünk, nyomtassuk ki, amit lehet.

https://moderniskola.hu/2020/03/online-tanulasi-lehetosegek-i-resz/?fbclid=IwAR3DiXl_n2Ago2lOk7u9gMUGlCuOUdZVrxMdGFbmfRzB-KDM_vvv-YO4MCc

https://quizlet.com/

 
 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 8310
30 nap: 143
24 óra: 8